2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği'ndeydik

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Fizik Bölümü, 7-8 Haziran 2017 tarihlerinde Mersin CNREXPO'da düzenlenen II. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği'ne katıldı.

2. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği7-8 Haziran 2017 tarihlerinde Mersin CNREXPO'da düzenlenen II. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği'nden İKÜ Fizik Bölümü olarak "Evren Sizi Bekliyor" başlıklı astronomi atölyesi ile 500'ü aşkın çocuğa ulaştık.

İKÜ Fizik Bölümü ve Türk Astronomi Derneği'ni temsilen Prof.Dr. Dursun Koçer ve Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül F. Yelkenci bilimi sevdirmek için yapılan bu atölyede öğrencilere pipet roketleri, astronot kaskı, küçükler için boyama ve maketler yaptırdılar.ISS astronotları hatıra fotoğrafı panosu da oldukça ilgi çekti.

Son Güncelleme Tarihi: Sa, 05/22/2018 - 09:33